REGJISTRIMI I FLAMURIT TË PANAMAS PËR ANIKA - nga 995 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-panama

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË PANAMAS PËR ANIKA - nga 995 dollarë

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Panamasë

Background

Regjistroni varkën tuaj private nën flamurin e Panamasë

Background

Regjistroni varkën tuaj komercialisht nën flamurin e Panamasë

Regjistrimi i flamurit të Panamasë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Panamasë?

registration-certificate
Përdorimi privat ose biznesi

Përdorimi privat ose biznesi

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Panama me emrin personal ose të kompanisë

Në dispozicion për të gjithë

Në dispozicion për të gjithë

Çdokush mund të aplikojë për një regjistrim të anijeve panameze, pavarësisht nga kombësia

Inspektimi nuk është i nevojshëm!

Inspektimi nuk është i nevojshëm!

Jahtet private në Panama zakonisht përjashtohen nga kërkesat e inspektimit

Njohur në mbarë botën:

Njohur në mbarë botën:

Është një regjistrim i vlefshëm i flamurit dhe është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Regjistrim i menjëhershëm!!

Regjistrim i menjëhershëm!!

Procesi i regjistrimit të anijeve në Panama është i njohur për shpejtësinë dhe efikasitetin e tij. Provizorja është në dispozicion në 24 orë pune.

Me kosto efektive!

Me kosto efektive!

Tarifat për regjistrimin e një anijeje nën flamurin e Panamasë përgjithësisht konsiderohen të jenë konkurruese me shtetet e tjera të flamurit.

Mbrojtje dhe siguri

Mbrojtje dhe siguri

Panamaja po punon në mënyrë aktive për të përmirësuar sigurinë në sektorin e saj detar, nga i cili përfitojnë anijet e regjistruara.

Mbrojtje dhe siguri

Kuadri ligjor i fortë

Ligjet dhe rregulloret detare të Panamasë janë në përputhje me standardet ndërkombëtare, duke garantuar sigurinë dhe sigurinë e anijes së regjistruar.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Panama të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 1 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Panama dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Pronari privat

Krijimi i kompanisë në Panama

Pronari i korporatës

995 dollarë amerikanë 1250 dollarë USD 2450 USD
Pranuar globalisht
Pasuritë janë të mbrojtura
Pranuar globalisht
Të gjitha kombësitë mund të aplikojnë
Zero taksa
Të gjitha kombësitë mund të aplikojnë
Regjistrohu komercial ose privat
Ofrohet me konfidencialitet
Regjistrohu komercial ose privat
Nuk ka nevojë për anketë (deri në 20 vjeç)
Taksa e parë vjetore
Nuk ka nevojë për anketë (deri në 20 vjeç)
RENDOS TANI RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Të gjitha format e pagesës pranohen.

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Prokura e dhënë nga ne. ( shkarko këtu )
  • Ne kemi nevojë për një shënim të thjeshtë që thotë se pronari vërteton se jahti do të përdoret për argëtim dhe jo komercial. (shih seksionin tonë të regjistrimit komercial për detaje mbi atë regjistrim).
  • Fatura e shitjes, regjistrimi i mëparshëm ose certifikata e ndërtimit ku evidentohet se jeni pronar i mjetit lundrues
  • Shënim i thjeshtë që shpjegon zonat e planifikuara kryesore të lundrimit
  • Certifikata e fshirjes së varkës (nëse është e aplikueshme)

Zgjedhja e një flamuri për varkën tuaj duhet të bazohet në një sërë faktorësh, duke përfshirë portin tuaj të shtëpisë, ku do të përdorni varkën, llojin e anijes dhe shpejtësinë tuaj të dëshiruar. Ka shumë juridiksione në mbarë botën ku mund të regjistrohen varkat, si Panamaja, Mbretëria e Bashkuar, Polonia, Hollanda, Gjermania, BVI, Ishujt Kajman, San Marino, Langkawi dhe më shumë. Është e rëndësishme të hulumtoni dhe krahasoni rregulloret dhe kërkesat e juridiksioneve të ndryshme përpara se të merrni një vendim. Le të kujdesemi për të për ju!

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Panama

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Panama?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Panama?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
Kur mund të pres provizorin?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Panama?
A duhet të bëjmë inspektimin?
A kërkojnë dokumentet apostilim?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Panama?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
Çfarë lloj leje është e nevojshme për të lundruar?
Si mund ta çregjistroj varkën në regjistrin e Panamasë?

Merrni një ofertë pa detyrime për Panamaja Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner